Om

Kalla mig Börjesson. Det gör ingen annan, inte sedan jag gjorde lumpen för många år sedan i alla fall, men det är så jag heter och det duger fint som bloggnamn. Det känns bra att kunna skriva under eget namn och ändå vara tämligen anonym. För anonym tänker jag vara, i alla fall tills vidare. Jag vill inte behöva fundera på hur folk jag känner skall reagera på det jag skriver, utan bara kunna sätta på pränt vad helst faller mig in.

Jag har aldrig bloggat förut, och inte heller fört dagbok utanför nätet. Däremot har jag många åsikter och kanske även några insikter, och jag anar ett uppdämt behov i mig att formulera mina tankar i skrift och kanske utveckla dem lite längre än jag brukar göra i huvudet. Förhoppningen är att jag genom skrivandet så småningom skall börja hitta ett mönster i mitt skenbara virrvarr av funderingar om stort och smått, och kanske lära känna mig själv lite bättre.

Skulle någon annan finna nöje i att läsa det jag skriver så är ni förstås hjärtligt välkomna. Men tro inte att det är för er skull jag skriver – det är för mig själv!

Annonser
%d bloggare gillar detta: